Test

Rabobank Clubkas Campagne

Rabobank Clubkas Campagne #VVS. Laat je clubhart zien!

Rabobank Vaart en Vechtstreek draagt het verenigingsleven in de regio een warm hart toe. Daarom organiseert zij de Rabobank Clubkas Campagne speciaal voor verenigingen en stichtingen. Rabobank Vaart en Vechtstreek stelt € 110.000 beschikbaar! Ook Korfbalvereniging UNI doet mee aan de Rabobank Clubkas Campagne!
Stemmen
Van 10 t/m 24 maart 2016 mogen leden van Rabobank Vaart en Vechtstreek 5 stemmen uitbrengen op hun favoriete clubs. Elke stem is geld waard! De waarde van een stem wordt bepaald door het totaal beschikbare bedrag van € 110.000,- te delen door het aantal uitgebrachte stemmen. Wij ontvangen het aantal op ons uitgebrachte stemmen maal het bedrag dat een stem waard is.
Oproep aan alle leden
Het is voor Korfbalvereniging UNI belangrijk om deze actie onder de aandacht te brengen om zoveel mogelijk stemmen te vergaren. Wij kunnen deze bijdrage goed gebruiken voor:
Het meubilair in onze kantine is nodig aan vervanging toe. De opbrengst van deze actie zullen we gebruiken voor het kopen van nieuwe tafels, stoelen in onze kantine. Daarnaast willen we graag ook bankjes langs ons kunstgrasveld plaatsen.
Het zou fantastisch zijn als jij en jouw familie en vrienden stemmen geven aan Korfbalvereniging UNI tijdens de Rabobank Clubkas Campagne van Rabobank Vaart en Vechtstreek. Kijk voor meer info over de Rabobank Clubkas Campagne op http://www.rabobank.nl/vvs.
Bedankt voor jouw steun!

Groeten van Korfbalvereniging UNI